додому Новини Черкащина Справу закатованого журналіста Сергієнка перевели до Тального

Справу закатованого журналіста Сергієнка перевели до Тального

0

Апеляційний суд Черкаської області 14 березня знову зібрався для визначення місця, в якому буде розглядатися справа про вбивство корсунського журналіста Василя Сергієнка. Напередодні у зв’язку із самовідводом суддів Соснівського районного суду справу перевели до Черкаського районного суду. Тим часом захисники підозрюваних вимагали перевести розгляд справи до одного із судів Києва.

У коментарі кореспонденту vikka.ua, друг сім’ї загиблого Олег Собченко розповів, що одна із суддів Черкаського районного суду, якого обрали для розгляду справи, пішла на лікарняний.

"Тепер утворити колегію в Черкасах неможливо. Ми сподіваємося, що все ж таки до Києва справа не доїде. Наразі це найважчий період за всі три роки слухань, бо ж 19 березня спливає термін тримання під вартою підозрюваних. Тому потрібно терміново розпочати розгляд справи до їхнього звільнення з СІЗО", – пояснює він.

Він додав, що судді Апеляційного суду ухвалили рішення про переведення розгляду справи до Тальнівського районного суду.

Нагадаємо, вже понад три роки суд розглядає справу закатованого журналіста з Корсунь-Шевченківського району Василя Сергієнка. На лаві підсудних п'ятеро підозрюваних у скоєнні злочину: Воронков, Мельник, Горбенко, Завражин та Недибалюк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у США ФБР затримали підозрюваного у вбивстві журналіста на Черкащині.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version