НовиниЧеркащинаСправу стосовно екс-директора Черкаського райавтодору розглядатимуть в суді

Справу стосовно екс-директора Черкаського райавтодору розглядатимуть в суді

-

- Advertisment -

За наслідками досудового розслідування прокуратурою Черкаської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно колишнього директора філії Черкаський райавтодор" ДП "Черкаський облавтодор" ПАТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України". Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

Посадовець обвинувачується в розтраті коштів указаного державного підприємства на загальну суму більш як 1 млн. грн. під час виконання робіт по нанесенню дорожньої розмітки на автодорогах Черкаської області, за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні розпочато за матеріалами Управління Служби безпеки України в Черкаській області та здійснювалося слідчими Головного управління Національної поліції в Черкаській області під процесуальним керівництвом працівників прокуратури Черкаської області.

Довідково: за вчинене службовій особі загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, суддю, який не задекларував кошти від продажу автівки, оштрафували на Черкащині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Конференція «Родзинка» зібрала молодих науковців ЧНУ (ВІДЕО)

В ЧНУ імені Богдана Хмельницького відбулася традиційна Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні проблеми природничих та гуманітарних наук у дослідженнях молодих...

Черкасець виборов перемогу на Кубку світу з кікбоксингу WAKO

Іван Ткаченко, вихованець спортивної школи “Вулкан” та заслужений майстер спорту України, став переможцем на світових змаганнях з кікбоксингу WAKO,...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x