НовиниЧеркащина"Справедливість перемогла": Маліщук мають поновити на посаді в Черкаській...

"Справедливість перемогла": Маліщук мають поновити на посаді в Черкаській міськраді (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкаський окружний адміністративний суд задовольнив позов звільненої чиновниці Лілії Маліщук та зобов’язав Черкаську міську раду поновити її на посаді директора департаменту організаційного забезпечення міськради. Таке рішення суддя Кульчицький зачитав у залі засідання 4 березня. Відповідне відео на своїй сторінці у Facebook розмістив місцевий журналіст Денис Колесник.

Таким чином, суд визнав протиправним рішення міського голови Анатолія Бонларенка від 9 жовтня 2018 року та зобов’язав міську владу поновити на посаді незаконно звільнену чиновницю Лілію Маліщук. Окрім цього Черкаська міська рада має відшкодувати на користь екс-директора департаменту організаційного забезпечення середній заробіток за час вимушеного прогулу з 26 жовтня 2018 року по день ухвалення судового рішення у розмірі 169 тисяч 935 гривень. Також за рахунок бюджетних асигнувань Черкаської міської ради повинно бути сплачено на користь Маліщук судові витрати у сумі 11 тисяч 50 гривень.

"У Черкаській міській раді настільки протиправні дії керівництва, що це просто видно кожному громадянину нашого міста. Усі були на моїй стороні, адже всі бачили, що це був повний наклеп. Мені всі бажали перемоги і справедливість перемогла. Така незаконна дія має бути покарана", − повідомила у коментарі журналістам Лілія Маліщук.

Вона також зазначила, що на цій справі вона не зупиниться і буде ще подавати позови, оскільки люди, які "не читають закони та думають, що по відношенню до інших можуть вчиняти принизливі та некомпетентні вчинки", повинні бути покарані.

Нагадаємо, що восени 2018 року мер Черкас підписав розпорядження про звільнення Лілії Маліщук із посади директора департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради. Приводом таких дій стало те, що посадовиця, буцімто перебувала на робочому місці у стані алкогольного сп’яніння. Однак напередодні вона взяла лікарняний.

Як повідомляв сайт vikka.ua, активісти у Городищі пікетували суд, де розглядають справу про вбивство Сергієнка.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x