НовиниЧеркащинаСпоруда на черкаському пляжі розсварила чиновників міськради

Споруда на черкаському пляжі розсварила чиновників міськради

-

- Advertisment -

Погрози звільненням та навіть уз’язненням. У міськраді вирують пристрасті навколо підозрілої споруди, що нещодавно "виросла" на пляжі "Пушкінський". Свою версію подій із цього приводу озвучили на прес-конференції 29 червня секретар міськради та екс-куратор КП "Дирекція парків" Олександр Радуцький та очільник підприємства Володимир Стойко.

"У мене на руках є проект пляжу. Відповідно до нього, на тому місці, де має бути майданчик для відпочинку, зараз відбувається незрозуміле будівництво. На період, коли я і очільник "Дирекції парків" були у відпустці (29 травня – 12 червня), на пляжі почалося зведення металевих конструкцій. Коли я побачив це, то почав з’ясовувати, що відбувається. Заступник директора комунального підприємства Олексій Мельник сказав, що він бажає, щоб там з’явилося кафе, громадський туалет та нежитлове приміщення для працівників "Дирекції парків". Я сказав, що це питання треба вивчати, бо це є рекреаційна зона і на всі капітальні будівництва має бути дозвіл. Ми вирішили, що спочатку комунальне підприємство має відвести земельну ділянку після того, як будуть визнані межі пляжу. Але ситуація не влаштувала Мельника. 21 червня розпорядженням міського голови кураторстсво "Дирекції парків" було передано Геннадію Шевченку", – розповідає Олександр Радуцький.

У свою чергу Володимир Стойко зазначає, що зазнав тиску з боку заступника міського голови Геннадія Шевченка після того, як звернувся до правоохоронців.

"Вчора увечері я проїжджав повз пляж і побачив, що у приміщення з’явилися стіни і споруда стала схожою на капітальну. Після цього я зателефонував своєму заступнику Олексію Мельнику, щоб з’ясувати, що відбувається. Він повідомив, що Геннадій Шевченко дав йому доручення будувати, не зважаючи ні на шо. Після цього приїхав сам Шевченко і підтвердив інформацію. Від нього я почув, що буду відсторонений від посади і буде проводитися службова перевірка. Почувши це, я вирішив повідомити поліцію про те, що відбувається незаконне будівництво на пляжі. Попросив їх залишитися до приїзду поліції, але Шевченко відповів, що я буду сидіти в тюрмі, що він мене посадить", – пригадує Вододимир Стойко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські комунальники випробували машину для очистки піску.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x