НовиниЧеркащинаСпортсменом вересня у Черкаській області став легкоатлет 

Спортсменом вересня у Черкаській області став легкоатлет 

-

- Advertisment -

У вересні на звання кращого претендували троє спортсменів: легкоатлети Ростислав Голубович і Олексій Кирилін та велоспортсмен Віталій Новаковський. За рішенням експертної комісії переможцем став Ростислав Голубович. Про це повідомляють у відділенні НОК України в Черкаській області.

Перемогу цього місяця виборов Ростислав Голубович, який став кращим спортсменом вересня-2022 на Черкащині. Олімпійський осередок Черкащини відзначить Ростислава та його тренера грамотою й грошовою премією.

Кандидат у майстри спорту України Ростислав Голубович у вересні став учасником двох змагань. На чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих в Луцьку 9-10 вересня він виборов друге місце в естафеті 4*400 м, а також став 4-м та 6-м відповідно з бігу на 400 метрів з бар’єрами та в естафеті 4*100 м. На чемпіонаті з легкої атлетики, що відбувся 24-25 вересня у Львові, спортсмен здобув перемогу з бігу на 400 метрів з бар’єрами, а також посів четверті місця з бігу на 400 метрів та в естафеті 4*400 м. Ростислав – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Підготував спортсмена тренер Олександр Старовойтов.

Майстер спорту України Олексій Кирилін взяв участь у чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих, що 9-10 вересня приймав Луцьк. Атлет виборов «золото» змагань з метання диска. Олексій – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Тренує його Олександр Іваненко.

Майстер спорту України Віталій Новаковський став учасником чемпіонату світу з велосипедного спорту (шосе) в командній гонці, що відбувся 15-25 вересня в місті Сідней (Австралія). Спортсмен посів дванадцяте місце в командній гонці. Тренер – Віталій Степаненко.

Читайте також: «Черкаським талантам» підвищать стипендію

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах прокуратура захистила ще один історичний будинок (ФОТО)

Прокурори Черкаської обласної прокуратури захистили в суді ще один історичний будинок, який розташований по бульвару Шевченка в центральній частині...

Війна відібрала життя захисника зі Сміли

Внаслідок російсько-української війни помер смілянин Аркадій Покуль. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Аркадій Покуль був старшим сержантом, командиром...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x