НовиниЧеркащинаСпортсменом вересня у Черкаській області став легкоатлет 

Спортсменом вересня у Черкаській області став легкоатлет 

-

- Advertisment -

У вересні на звання кращого претендували троє спортсменів: легкоатлети Ростислав Голубович і Олексій Кирилін та велоспортсмен Віталій Новаковський. За рішенням експертної комісії переможцем став Ростислав Голубович. Про це повідомляють у відділенні НОК України в Черкаській області.

Перемогу цього місяця виборов Ростислав Голубович, який став кращим спортсменом вересня-2022 на Черкащині. Олімпійський осередок Черкащини відзначить Ростислава та його тренера грамотою й грошовою премією.

Кандидат у майстри спорту України Ростислав Голубович у вересні став учасником двох змагань. На чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих в Луцьку 9-10 вересня він виборов друге місце в естафеті 4*400 м, а також став 4-м та 6-м відповідно з бігу на 400 метрів з бар’єрами та в естафеті 4*100 м. На чемпіонаті з легкої атлетики, що відбувся 24-25 вересня у Львові, спортсмен здобув перемогу з бігу на 400 метрів з бар’єрами, а також посів четверті місця з бігу на 400 метрів та в естафеті 4*400 м. Ростислав – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Підготував спортсмена тренер Олександр Старовойтов.

Майстер спорту України Олексій Кирилін взяв участь у чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих, що 9-10 вересня приймав Луцьк. Атлет виборов «золото» змагань з метання диска. Олексій – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Тренує його Олександр Іваненко.

Майстер спорту України Віталій Новаковський став учасником чемпіонату світу з велосипедного спорту (шосе) в командній гонці, що відбувся 15-25 вересня в місті Сідней (Австралія). Спортсмен посів дванадцяте місце в командній гонці. Тренер – Віталій Степаненко.

Читайте також: «Черкаським талантам» підвищать стипендію

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x