НовиниЧеркащинаСпортсменкою березня на Черкащині стала легкоатлетка

Спортсменкою березня на Черкащині стала легкоатлетка

-

- Advertisment -

У Черкаській області визначил найкращого спортсмена місяця. За підсумками виступів березня на це звання претендували троє спортсменів. Комісія голосуванням підтримала Валерію Іваненко-Кириліну. Повідомляє Відділеня НОК у Черкаській області.

Валерія Іваненко-Кириліна

У березні на звання кращого претендували троє спортсменів, а саме: гімнаст Ілля Ковтун, легкоатлетка Валерія Іваненко-Кириліна та стрілець Сергій Куліш.  У підсумку переможницею першого місяця весни на Черкащині стала Валерія Іваненко-Кириліна.

Валерію Іваненко-Кириліну та її тренера Олександра Іваненка олімпійський осередок Черкащини відзначить грошовою премією.

Майстер спорту України міжнародного класу Валерія Іваненко-Кириліна стала учасницею Кубка Європи з легкоатлетичних метань, що проходив у м. Лієрія, Португалія. Спортсменка виборола перемогу серед молоді та здобула друге командне місце. Її тренер – Олександр Іваненко.

Заслужений майстер спорту України Сергій Куліш взяв участь у чемпіонаті Європи з кульової стрільби з пневматичної зброї у м. Таллінн, Естонія. Спортсмен посів четверте командне місце у стрільбі на 10 метрів. Тренує його Віктор Нагній.

Заслужений майстер спорту України Ілля Ковтун став учасником етапу Кубка світу зі спортивної гімнастики, що відбувся в м. Доха, Катар. Результат Іллі – перше місце на паралельних брусах, п’яті місця на поперечині та кінь-махах. Крім того, спортсмен виборов право на участь у ліцензійному чемпіонаті світу перед Олімпійськими іграми. Тренує гімнаста Ірина Надюк.

Довідково: відзначення здобутків спортсменів регіону за традицією відбувається визначенням кращого атлета місяця. За результатами участі черкащан у всеукраїнських та міжнародних змаганнях експертна комісія при відділенні НОК України в Черкаській області шляхом голосування обирає переможця.

Читайте також:

Черкащанин успішно «рве зал» в США

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x