НовиниЧеркащинаСпортсменкою березня на Черкащині стала легкоатлетка

Спортсменкою березня на Черкащині стала легкоатлетка

-

- Advertisment -

У Черкаській області визначил найкращого спортсмена місяця. За підсумками виступів березня на це звання претендували троє спортсменів. Комісія голосуванням підтримала Валерію Іваненко-Кириліну. Повідомляє Відділеня НОК у Черкаській області.

Валерія Іваненко-Кириліна

У березні на звання кращого претендували троє спортсменів, а саме: гімнаст Ілля Ковтун, легкоатлетка Валерія Іваненко-Кириліна та стрілець Сергій Куліш.  У підсумку переможницею першого місяця весни на Черкащині стала Валерія Іваненко-Кириліна.

Валерію Іваненко-Кириліну та її тренера Олександра Іваненка олімпійський осередок Черкащини відзначить грошовою премією.

Майстер спорту України міжнародного класу Валерія Іваненко-Кириліна стала учасницею Кубка Європи з легкоатлетичних метань, що проходив у м. Лієрія, Португалія. Спортсменка виборола перемогу серед молоді та здобула друге командне місце. Її тренер – Олександр Іваненко.

Заслужений майстер спорту України Сергій Куліш взяв участь у чемпіонаті Європи з кульової стрільби з пневматичної зброї у м. Таллінн, Естонія. Спортсмен посів четверте командне місце у стрільбі на 10 метрів. Тренує його Віктор Нагній.

Заслужений майстер спорту України Ілля Ковтун став учасником етапу Кубка світу зі спортивної гімнастики, що відбувся в м. Доха, Катар. Результат Іллі – перше місце на паралельних брусах, п’яті місця на поперечині та кінь-махах. Крім того, спортсмен виборов право на участь у ліцензійному чемпіонаті світу перед Олімпійськими іграми. Тренує гімнаста Ірина Надюк.

Довідково: відзначення здобутків спортсменів регіону за традицією відбувається визначенням кращого атлета місяця. За результатами участі черкащан у всеукраїнських та міжнародних змаганнях експертна комісія при відділенні НОК України в Черкаській області шляхом голосування обирає переможця.

Читайте також:

Черкащанин успішно «рве зал» в США

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Тальнівська громада втратила на війні захисника

На російсько-український війні загинув Ковалець Володимир Вікторович. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської тергромади. Чоловік загинув на Донеччині біля населеного...

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x