НовиниЧеркащинаСпортивно та яскраво: у Золотоноші відзначили День міста (ФОТО)

Спортивно та яскраво: у Золотоноші відзначили День міста (ФОТО)

-

- Advertisment -

Золотоноша відзначила 442 річницю з дня заснування та 75-у з дня свого визволення міста. Про це повідомляє прес-служба Золотоніської міської ради.

Розпочалися святкові заходи з мітингу-реквієму у Меморіальному парку з приводу подій 75-річної давності, коли у вересні 1943 року Золотоноша була звільнена від фашистських загарбників. З вітальними словами до присутніх ветеранів та громадськості міста звернулися голова ветеранської організації Раїса Мотрич, міський голова Віталій Войцехівський та депутат обласної ради Вадим Гайович.

Після хвилини мовчання і традиційного покладання квітів учасники свята мали можливість спостерігати за молодіжним спортивним пробігом. Усю дистанцію супроводжували фарби холлі, які розсипалися і на старті і на фініші забігу. Спонсорами цієї спортивної події стали депутати міської ради. 

Сорок золотонісців сьогодні отримали почесні нагороди: кращи люди міста, молоде подружжя, найстарше подружжя, багатодітна родина, перший новонароджений. На святі були підбиті підсумки щорічного огляду-конкурсу на кращий благоустрій житлового сектора та визначено переможців у 2018 році. 

У другій половині дня золотонісці насолоджувалися концертною програмою від талановитої молоді міста. Вразив золотонісців і концерт хітів  90-х років. Артисти занурили присутніх у атмосферу дев’яностих: сценки, образи, репертуар запалював публіку, саме тому чимало глядачів підтанцьовували та дарували гучні оплески виконавцям.

Потому присутні перемістилися на танцювальний майданчик, де усіх чекала запальна дискотека з ілюмінацією.

Як повідомляв сайт vikka.ua, із Днем міста черкасців привітає "Друга ріка" та "Брати Шумахери".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x