НовиниСпортСпортивна інфраструктура в Черкасах потребує фінансування

Спортивна інфраструктура в Черкасах потребує фінансування

-

- Advertisment -

У Черкасах спортивна інфраструктура перебуває в жахливому стані та потребує фінансування. Тому, якщо протягом найближчих двох-трьох років не інвестувати кошти у розвиток черкаських спортивних шкіл, то в місті зникне ціла галузь. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив лідер Партії вільних демократів Олександр Згіблов.

"Я побував уже в трьох спортивних школах Черкас. Всі вони фінансуються і утримуються з міського бюджету. Скажу відверто – там працюють справжні професіонали. Люди, які віддані своїй справі. І заробляють при цьому 4-5 тис. грн. в місяць. Чув, що тренер однієї зі шкіл витратив всю свою премію на придбання "беушного" інвентарю для того, щоб його спортсмени могли займатися і поїхати на змагання", − повідомив "вільнодемократівець".

Так, днями Олександр Згіблов відвідав ДЮСШ № 2, де займаються фехтуванням, тріатлоном, стрільбою. Під час перевірки було встановлено, що в школі №26 у тирі необхідно терміново зробити ремонт. Оскільки тир знаходиться у підвалі навчального закладу, а в школі встановлене ІТП, на вечір у тирі дуже холодно, підлога, на якій займаються стрілки, не підігрівається.

"Вільні демократи" і "Група Венето" будуть допомагати. Вже подавали пропозицію внести в ПСЕР 500 тис. грн. на облаштування теплої підлоги і заміну системи опалення", − зазначив депутат.

Окрім ремонту в школу необхідно закупити спортивне знаряддя. Останній раз його оновлювали кілька років тому.

"Хочемо відремонтувати тренажери для велосипедистів. Цим займемося на підприємстві "Венето". Також треба піднімати зарплату тренерам. Усім. Це неправильно, коли спеціаліст віддає свою премію на придбання обладнання", − повідомив Олександр Згіблов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, спортсмен із Черкащини здобув чемпіонський пояс.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x