НовиниЧеркащинаУманські ветерани футзалу 55+ стали чемпіонами України

Уманські ветерани футзалу 55+ стали чемпіонами України

-

- Advertisment -

У Житомирі відбувся чемпіонат України з футзалу серед ветеранів віком 55+ та 65+. У віковій категорії 55+ переможцями стала команда «Syngenta» з Умані. Про це повідомляє УманьNews.City.

umannews.city

Це був перший Чемпіонат по футзалу від початку повномасшабного вторгнення російських окупантів. Турнір у Житомирі тривав три дні. В ньому взяли участь команди з восьми регіонів України: з міст Львів, Умань, Суми, Харків, Житомир, збірна Хмельниччини та дві команди з Одещини.

Тренер уманської команди Олександр Карнаушенко розповів, що «Syngenta» на чемпіонаті провела 6 зустрічей. Доля перемоги визначилася в останній грі з командою «ТВД» (м. Львів).Умань виграла 2:1 у вирішальній грі і стала переможцем. Львів на 2 місці.

Федерація футзалу України визначила кращих гравців чемпіонату. Серед них і гравці «Syngenta» ─ кращий бомбардир Олександр Бондаренко і кращий воротар турніру Віктор Сухорук.

У складі уманської «Syngenta» грають добре відомі землякам спортсмени. Вже три роки за Умань грає черкасець Сергій Усаковський. Свого часу він був членом збірної України, бронзовий призер чемпіонату світу, майстер спорту міжнародного класу. Грає в команді смілянин Володимир Тищенко, Бондаренко Олександр, який грав за команди Запоріжжя, Одеси і інших великих спортивних міст України. З уманців в команді грають Ярослав Середа, Пишнюк Анатолій. Капітан команди Анатолій Дегтярьов є діючим тренером спортивного клубу «Базис». Струмінський Юрій ─ воротар і граючий спонсор команди. Завжди є підтримка у «Syngenta» від Володимира Осадчого.

Приїхали на чемпіонат і гравці, які зараз проходять службу в ЗСУ. Так приїхав з фронту і знову поїхав на фронт хороший товариш уманської команди, воротар львів’ян Ігор Дженджера.

Як повідомляла раніше vikka.ua,

Під Бахмутом загинув військовий із Драбівщини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Уманщині

Автопригода сталася біля села Паланка Уманського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Fiat, внаслідок чого є загибла і постраждалий. За...

На Черкащині очікуються невеликі дощі

Циклони продовжують утримувати свій вплив Черкащиною. Очікуються невеликі дощі, місцями з грозами, проте вдень суттєвих опадів не передбачається. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x