додому Новини Спорт Роналду може перейти у лісабонський «Спортінг»

Роналду може перейти у лісабонський «Спортінг»

0

Останнім часом все частіше ведуться розмови про те, що Кріштіану Роналду залишить «Манчестер Юнайтед». Португалець незадоволений тим, як в АПЛ виступають «червоні дияволи». Поки що його команда займає п’яте місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії і ризикує залишитись без Ліги чемпіонів. Британські ЗМІ стверджують, що це не влаштовує 37-річного футболіста, тому він розглядає інші варіанти продовження кар’єри.

Букмекерська контора Vbet, яка вважається одним із кращих в Україні, а також пропонує новим гравцям бонус до 3000 гривень, вважає, що португалець може повернутися на Батьківщину. Свою кар’єру футболіста Роналду починав в лісабонському «Спортінгу». Саме з цієї команді він свого часу перейшов в МЮ. Багато відомих гравців поверталися догравати туди, де все починалося. Чому б це не зробити Кріштіано? Ймовірність його повернеться додому оцінюється коефіцієнтом 4,50.

Менш ймовірним є перехід в ПСЖ. Хоча відкидати цей варіант не потрібно. В європейському футболі не так багато команд, які можуть платити велику зарплатню португальцю. В МЮ, наприклад, він отримує близько 775 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень. Це чималі гроші. Таке собі можуть дозволити тільки деякі клуби. ПСЖ один із них. Поставити на «синьо-червоних» можна за 5,00.

Також в лінії букмекерської контори можна побачити мадридський «Реал» і «Манчестер Сіті». Проте ці варіанти здаються менш ймовірними. У складі «галактікос» Кріштіану вже виступав. Що стосується «містян», то цей перехід не сприймуть фанати МЮ. Тож Vbet у це не вірить. На перехід в «Реал» букмекер пропонує коефіцієнт 15,00, а на «Манчестер Сіті» — 17,00.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version