додому Україна Ексгравець черкаського «Дніпра» став головним тренером національної збірної

Ексгравець черкаського «Дніпра» став головним тренером національної збірної

0
Олександр Петраков

Виконком Української асоціації футболу затвердив колишнього гравця черкаського «Дніпра» Олександра Петракова головним тренером національної збірної України. Про це повідомляє видання «Черкаський спорт».

За словами президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка, Петракову «довірили» збірну в серпні в непростий період кваліфікації, коли в активі команди було три очки після трьох матчів.

– А рівно за три місяці можемо підбити перші підсумки його роботи: збірна виборола право на виступ у плей-офф відбору чемпіонату світу-2022. За цей час команда не програла жодного матчу, звела до нічиєї поєдинок проти чинного чемпіона світу, збірної Франції, та виборола дві ключові виїзні перемоги над прямими конкурентами – збірними Фінляндії та Боснії і Герцеґовини, – зазначив Андрій Павелко.

Президент Асоціації запевнив, що Олександр Петраков «своєю роботою та результатами повністю заслужив зміну формального статусу на чолі збірної».

Фото – «Черкаський спорт»

Петракова призначили головним тренером національної збірної України з футболу до 30 грудня 2022 року – до завершення чемпіонату світу в Катарі – із можливістю пролонгації за згодою сторін до 30 липня 2024 року (тобто на цикл відбору та фінальної частини Євро-2024).

Члени Виконкому УАФ підтримали цю пропозицію одноголосно.

Олександр Петраков грав у складі черкаського «Дніпра» з 1979-го до 1980 року, провівши з командою 41 матч.

Читайте також: Гол від черкащанина: Україна – в плей-оф чемпіонату світу

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version