НовиниЧеркащинаЧеркащани вибороли сім «золотих» нагород на турнірі з кікбоксингу

Черкащани вибороли сім «золотих» нагород на турнірі з кікбоксингу

-

- Advertisment -

Спортсмени з Черкас привезли низку нагород із турніру з кікбоксингу, що відбувся в Києві. Про це інформують у Департаменті освіти й гуманітарної політики ЧМР.

кікбоксинг

Команда КДЮСШ «ВУЛКАН» представляла Черкащину на турнірі з кікбоксингу WAKO WIZARD OPEN KYIV 2021. До змагань долучилися 90 команд з України, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Турції, Молдови, Білорусі та Ізраїлю – загалом понад 700 учасників.

У підсумку черкащани посіли четверте командне місце. 26 кікбоксерів-«вулканівців» показали високу результативність і в особистому заліку.

кікбоксинг

«Золото» завоювали Нікіта Шарий (лайт-контакт, кік-лайт), Вікторія Білокур (лайт-контакт), Ренат Яковенко (лайт-контакт), Ростислав Кирилюк (лоу-кік), Дар’я Осніцька (лоу-кік), Владислав Якушин (лоу-кік), а також Іван Ткаченко, який провів професійний поєдинок на гала-вечорі WIZARD OPEN KYIV 2021 з представником Туреччини, де отримав перемогу технічним нокаутом в 2-му раунді.

«Срібло» вибороли Нікіта Панченко (кік-лайт), Ілля Гайдуков (лайт-контакт), Данііл Окрашевський (лайт-контакт), Михайло Лисак (фул-контакт).

«Бронза» – у Анни Чорнобривець (лоу-кік), Данііла Дудко (фул-контакт), Шарапова Михайла (фул-контакт), Авершина Данила (лоу-кік), Трибушного Вадима (лоу-кік), Кривоноса Юрія (кік-лайт), Лисенка Артура (кік-лайт), Окрашевського Данііла (кік-лайт), Кравченка Дениса (лайт-контакт), Соболєва Артура (поінт-файтинг).

У Євгенія Василенка, Єгора Пісоцького, Михайла Танька, Нікіти Кравченка й Назара Романюка – 5-ті місця.

До змагань кікбоксерів готували тренери Юрій Зубов, Олександр Литвиненко, Василь Патрус, Євген Ткаченко, Влад Миколаєнко й Едуард Пак.

Читайте також: Спортсмени Черкащини привезли нагороди із зимового чемпіонату.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x