НовиниЧеркащина"Спорт на Черкащині розвивається і не стоїть на місці",...

"Спорт на Черкащині розвивається і не стоїть на місці", – Вельбівець

-

- Advertisment -

У Черкасах відбулась колегія Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА за участі очільника області Олександра Вельбівця. На засіданні голова Черкаської обласної державної адміністрації вручив сертифікати дитячо-юнацьким спортивним школам, які за рейтингом з олімпійських та неолімпійських видів спорту посіли 1-3 місце у 2018 році. Грошові винагороди вони зможуть використати на придбання необхідного спортивного обладнання. Про це інформує прес-служба ОДА.

За олімпійські види спорту нагороди отримали: Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Черкаської міської ради; Дитячо-юнацька спортивна школа № 1 міста Умань; Черкаська дитячо-юнацька спортивна школа "Олімпія" фізкультурно-спортивного товариства "Україна".

За неолімпійські види спорту: Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Вулкан" Черкаської міської ради; Смілянська дитячо-юнацька спортивна школа "Олімп"; Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа Черкаської міської ради.

В ході колегії начальник управління Максим Зеленський підсумував досягнення в олімпійських та неолімпійських видах спорту за 2018 рік та вручив свідоцтва спортивним федераціям щодо заключення договору про співпрацю між ними та управлінням.

У своєму виступі Олександр Вельбівець рішуче наголосив, що не варто зупинятися на досягнутому, і обласному спорту ще є куди рости. Також він зазначив, що Черкаська область з розвитком децентралізації має безліч можливостей для розширення та удосконалення спортивного сектору в об’єднаних територіальних громадах.

"Головне це бажання спортивних федерацій та керівників ОТГ співпрацювати в цьому напрямку", – наголосив Вельбівець.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Святослав Михайлюк вибув зі складу "Детройта" через травму.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x