НовиниЧеркащинаСпонсор для "обраних": поки черкаську родину годують обіцянками, Ботнар...

Спонсор для "обраних": поки черкаську родину годують обіцянками, Ботнар декларує шалені доходи

-

- Advertisment -

Комусь – зарплата у понад півсотні тисяч гривень, а іншим – відмовки. Днями на засідання черкаського виконкому завітала багатодітна сім’я, яка вже два роки чекає від влади обіцяного мікроавтобуса. Натомість від безгрошів’я за цей час встиг позбавитись заступник міського голови Юрій Ботнар, а його батько – безперешкодно отримати земельну ділянку в Соснівці.

Рівно півтори роки тому "свободівець" Юрій Ботнар був призначений заступником міського голови Черкас. Нову посаду він обійняв із пустими кишенями. Дійсно, в електронній декларації відсутні будь-які грошові активи, доходи та фінансові зобов’язання. Користувався лише автівкою "Mercedes-Benz", власником якої є іноземець, та, за даними декларації, проживав на батьківщині, у селі Родниківка. Тоді журналістам телеканалу "ВІККА" новоспечений заступник своє безгрошівне життя назвав проблемним.

Декларація за 2018 рік значно відрізняється від попередньої. Очевидно, міськрада щедро наповнила кишені Ботнара. Річна зарплата склала понад 605 тисяч гривень. З’явилась і готівка в сумі 144 тисячі гривень.

Зазначимо, потішили Юрія Ботнара і 300 тисяч гривень преміальних. За натхненну і віддану працю. Саме в лютому минулого року молодий політик отримав місце у виконкомі і отримав під свою відповідальність роботу з молоддю та спортом, контроль над роботою департаменту соцполітики та кількох комунальних підприємств.

Facebook / Андрій Ботнар

Декларації Ботнара-старшого, батька заступника мера, відсутні. Відомо, що не так давно він обзавівся коштовним "BMW X5", середня вартість якого складає 25 тисяч доларів. Минулого року Андрій Ботнар, будучи учасником АТО, зазіхнув на частину землі в Соснівці. І вже взимку міськрада пішла йому на зустріч та надала дозвіл на відведення ділянки розміром в 0,1 га для будівництва житлового будинку. Містян приголомшила ця новина, адже сам чоловік родом з Одещини і до Черкас відношення не мав. До того ж, на батьківщині йому вже виділили 2 га землі для ведення особистого селянського господарства.

Натомість міська рада не поспішає спонсорувати звичайних містян. 1,3 мільйони гривень – саме стільки вартує обіцянка черкаської влади сім’ї Гуцалів, у якій десятеро дітей. Два роки родина чекає на мікроавтобус, та члени виконкому й нині намагаються шукати відмовки та гарантій отримати автівку цього року не дають.

Буцім, через розпуск тендерного комітету, договір на закупівлю визнано недійсним. Касаційна скарга щодо отримання мікроавтобуса була подана у 2018-ому році, але й досі немає ніяких зрушень. Заступник міського голови Ігор Волошин зауважив, що це питання обговорять на погоджувальній раді голів фракцій.

Як повідомляв сайт vikka.ua, слідчі перевіряють причетність Ботнара-старшого до нападу на Комарова.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині ввели графіки аварійних відключень світла

14 травня з 21:30 по Черкаській області частково застосовані графіки аварійних відключень (ГАВ) та частково спеціальні графіки аварійних відключень...

У Черкасах розповіли, як кронують дерева і як підсипають пісок

Черкаське комунальне підприємство «Дирекція парків» на своїй сторінці  в мережі Фейсбук розповіло, як вони формують крони дерев в парках,...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x