НовиниКриміналСпала п’яна, коли кричало маля: у черкащанки вилучили одномісячну...

Спала п’яна, коли кричало маля: у черкащанки вилучили одномісячну дитину

-

- Advertisment -

Про неналежне виконання черкащанкою батьківських обов’язків до поліції повідомила бабуся. Дитину передали медикам. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

19 листопада на спеціальну лінію «102» від 61-річної черкащанки надійшло повідомлення, про те, що її 30-річна донька неналежним чином доглядає за своєю новонародженою дитиною. Щодня дня перебуває у стані алкогольного сп’яніння, тим самим наражає немовля на небезпеку.

За вказаною адресою негайно прибули поліцейські ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції, а також працівники соціальної служби у справах дітей та патрульні поліцейські.

З квартири чутно було дитячий плач, проте двері ніхто не відчиняв. Правоохоронці викликали співмешканця жінки, який мав доступ до квартири. Зайшовши до помешкання, правоохоронці виявили жінку, яка у стані алкогольного сп’яніння спала на дивані, не реагуючи на плач своєї одномісячної дитини.

черкаси мати дитина
ch.npu.gov.ua

«Новонароджений хлопчик перебував в безпорадному стані з бурим кольором обличчя, скоріш за все йому не вистачало кисню. На щастя, в екіпажі патрульних несла службу старший лейтенант поліції Шагієва Юлія, яка теж виховує дитину. Вона оперативно зреагувала, та надала необхідну допомогу, нагодувала хлопчика, а також помила його та переодягнула в чисте. Завдяки злагодженим та професійним діям екіпажу, а саме: старшого лейтенанта поліції Бабака Олега, старшого лейтенанта поліції Шагієвої Юлії та капрала поліції Тесака Павла вдалося врятувати маленьке життя» – зазначає Олександр Кокоба, начальник Управління патрульної поліції в Черкаській області

мати дитина поліція Черкаси

Поліцейські разом із працівниками соціальної служби у справах дітей одразу прийняли рішення вилучити дитину від матері. Хлопчика передали до медичного закладу. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

черкаси мати дитина

 

Щодо матері ювенальні поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) та ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні порушення.

На даний час Черкаською службою у справах дітей готуються документи до суду для позбавлення матері батьківських прав.

Правоохоронці звертаються до громадян не залишатися байдужими! Якщо ви маєте будь-яку інформацію про батьків, які злісно не виконують своїх обов’язків, просимо звертатися до найближчого відділення поліції чи телефонувати за спеціальним номером «102».

Як повідомляла раніше vikka.ua, у Корсуні-Шевченківському чоловік пограбував пенсіонерку

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x