НовиниСокільці принесли під управління міліції опудало Авакова (ФОТО, ВІДЕО)

Сокільці принесли під управління міліції опудало Авакова (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Сьогодні під управлінням МВС України у Черкаській області зібралися кілька десятків активістів, які протестували проти свавілля правоохоронців. Про це інформує журналіст телеканалу "ВІККА".

На акцію небайдужих згукували представники ВГО "Сокіл". Активісти у руках тримали плакати із написами "Вимагаємо покарання для Берези", "Геть ментівське свавілля", "Чому покарали Андріяша", "Нас не злякати".

"Сьогодні ми зібралися з приводу необґрунтованого, абсурдного затримання наших активістів 9 травня працівниками міліції. І також цією акцією ми хочемо звернути увагу на розбудову нової міліцейської системи Авакова. Насамперед йдеться про переслідування патріотів, націоналістів. Це і у Вінниці, і у нас в Черкасах та й загалом у країні" – розповів голова черкаського осередку ВГО "Сокіл" Максим Шило.

Він нагадав і про затримання його з побратимом на 9 травня. У відділку їх протримали близько години та попросили дати пояснення того, що вони робили на протягом того дня.

"Ми вважаємо, що це замовлення "червоних" та колишніх "біло-блакитних" через те, що ми не дали пропаганду вати комуністичну ідеологію", – пояснив Шило.

Активісти під стінами міліції кричали: "Андріяша на нари", "Ганьба", "Геть ментівське свавілля".

Також вони принесли "символічне" опудало зі світлиною Арсена Авакова та оголошенням "Працевлаштовую регіоналів. Гальмую розслідування. Репресую патріотів. Недорого".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Допомога ЗСУ: прокурори Золотоніської окружної прокуратури передали військовим автомобіль

Прокурори Золотоніської окружної прокуратури ініціювали передачу на користь ЗСУ арештованого транспортного засобу. Про це інформує пресслужба прокуратури Черкаської області. Зазначений...

Міський депутат допоміг асфальтувати двори у Черкасах (ВІДЕО)

У дворі одного з Черкаських ОСББ зробили ямковий ремонт. Для мешканців вартість непідйомна, тому шукали, хто зможе допомогти. Інформує...

Цікаве:

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...

Ювелірні вироби як інвестиція: що потрібно знати

Економічна ситуація у світі не характеризується стабільністю, тому виникає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x