НовиниЧеркасиСьогодні «Черкаські Мавпи» зіграють вдома із киянами

Сьогодні «Черкаські Мавпи» зіграють вдома із киянами

-

- Advertisment -

Остання гра 2021-го року. «Черкаські Мавпи» завершують рік вдома. На власному паркеті команда приймає достатньо сильного суперника – одного з лідерів Суперліги Windrose – Київ-Баскет. Про це інформує БК «Черкаські Мавпи»

Анкета гри:
24 грудня, 19:00
Черкаси,  ПС Будівельник
Черкаські Мавпи – Київ-Баскет
КВИТКИ
Турнірне становище:
 5-16 – 11 місце, 13-17 – 4 місце
Лідери: Максвелл – 15.6+7.8 підб – Вудсон – 13.6+3.6 підб
Онлайн: Обозреватель, YouTube ФБУ, ВІККА (запис)


Черкаські Мавпи завершуть цей непростий рік. У минулому турі підопічні Максима Міхельсона переграли сусіда по турнірній таблиці – Миколаїв і нарешті залишили останній рядок. Зараз команда прагне продовжити у тому ж дусі і на паузу на новорічні свята піти з позитивним настроєм. Для цього треба переграти Київ-Баскет – команду, з якою у черкасців мало, що вдається останнім часом. Цього сещону Мавпи двічі грали із киянами. Саме Київ-Баскет був кривдником нашої команди у Кубку України. А в чемпіонаті баскетболісти Айнарса Багатскіса завдали однієї із найбільших поразок черкасцям (97:56).

Черкаські мавпи баскетбол

У Київ-Баскета непогано складається сезон у Суперлізі. Команда впевнено грає як в Україні, так і на європейській арені. Столичні баскетболісти серед лідерів у чемпіонаті. Лиш в останніх матчах насичений графік почав даватися взнаки. В останніх чотирьох матчах Київ-Баскет зазнав трьох поразок. В останній грі кияни непогано грали із Прометеєм і мали шанси на перемогу до останнього, але наприкінці гри чемпіони дотиснули суперника.

Стосовно матчапу Мавп і Київ-Баскета зрозумілі сильні та слабкі сторони суперників. Кияни традиційно потужна і різностороння команда, котра має дві фактично різносторонні п’ятірки. На фоні Мавп у киян особливо вирізняється передня лінія. Айнарс Багатскіс має у своєму складі двох найвищих центрових України – нашого вихованця Дмитра Скапінцева та Костянтина Анікієнка. Фактично всі 40 хвилин у киян є перевага у розмірах на щитах. Цей фактор Мавпи можуть нівелювати за рахунок зкоцнетрованої гри у захисті та швидкого баскетболу в нападі.

У будь-якому разі, черкасці докладуть усіх зусиль, щоб не розчарувати своїх уболівальників напередодні новорічних свят. Бій точно буде!

Запрошуємо всіх на матч! Підтримайте команду! Квитки на гру тут!!!

Як повідомляла раніше vikka.ua, уманські студенти здобули перемогу на всеукраїнському турнірі з ММА

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x