НовиниСьогодні "Черкаські Мавпи" зіграють у столиці

Сьогодні "Черкаські Мавпи" зіграють у столиці

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" проведуть черговий виїзний матч у межах української Суперліги. Третій поєдинок на чужому паркеті наша команда відіграє проти БК "Київ". Найбільш незручний суперник за всю історію черкаського клубу сьогодні ще і є сусідом по турнірній таблиці. І "вовки", і "мавпи" виграли 53 % своїх матчів.

Свою статистику БК "Київ" покращив і завдяки грі проти "Черкаських Мавп". У першому колі чемпіонату "Мавпи" поступилися на своєму майданчику – 96:80. Цьому посприяв неймовірний відсоток реалізації дальніх київського клубу (61 %) та продуктивність дуету Крутоус-Отверченко, які на двох здобули у Черкасах 55 очок.

Взагалі в історії протистоянь клубів "Мавпи" та "Київ" зустрічалися дев’ять разів і лише в одній грі переможцями виходили черкасці. Зламати цю статистику дуже хочуть гравці "Мавп". Черкаським гравцям хочеться реабілітуватися за дві останні поразки, зокрема, за прикрий програш у Запоріжжі.

Як і раніше, тренерський штаб черкасців найбільше переймається кадровою ситуацією у задній лінії. Цілком вірогідно, що за тиждень тренувань Владислав Тонченко додав у своїй грі, але навіть так у цій ланці кияни виглядають значно переконливіше. Натомість сильною стороною "Мавп" може стати передня лінія, у якій результативну гру показує тріо Хемілтон-Чумаков-Завадський.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x