НовиниЧеркасиВечір великого баскетболу: «Черкаські Мавпи» приймають вдома «Хімік»

Вечір великого баскетболу: «Черкаські Мавпи» приймають вдома «Хімік»

-

- Advertisment -

Вечір великого баскетболу в Черкасах. Вже сьогодні, 30 вересня, наша команда прийме на власному паркеті южненський «Хімік». Старт матчу о 18:30.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Сьогодні відбудеться друга гра сезону. «Черкаські Мавпи» стали відкриттям першого туру Суперліги Windrose. Підопічні Максима Міхельсона в яскравому матчі здолали «Будівельник» із його набором зірок. Матч завершився з рахунком 90:85, а американський захисник команди Родні Первіс, який набрав 27 очок, став MVP першого туру. Баскетболіст адаптувався у команді й показав хороший атакувальний арсенал і вміння розігрувати, адже віддав 8 передач.

«Хімік» у стартовому турі також переміг. Колектив Віталія Степановського грав дома, де здолав сусідів із «Одеси». Южненці з позиції сили грали з одеситами, використовуючи те, що суперник ще мало зіграний і використовував мінімум командних взаємодій. Зустріч завершилася з рахунком 66:58.

У міжсезоння «Хімік» суттєво оновив склад. У Южному повністю оновлені легіонерські позиції, хоча тут є старі знайомі. Клуб повернув у свій склад лідерів минулих років – MVP сезону 2018-19 – Діона Едвіна, який разом з «Хіміком» ставав чемпіоном Суперліги, а також Крістіана Джонса, лідера южненської команди у сезоні 2019-20. Разом з ними – захисник Делано Спенсер та наддосвідчений бігмен Домінік Морріс. Обрамлює цю легіонерську компанію український склад, де як місцеві ветерани Олександр Рябчук і Станіслав Завадський, так і власні вихованці, серед яких головна надія –Олександр Ковляр.

Матчі «Хіміка» і «Черкаських Мавп» – це завжди яскраві тренерські дуелі. Максим Міхельсон і Віталій Степановський працюють у таборі національної збірної, на клубному рівні відіграли між собою теж величезну кількість матчів. Тренери гарно знають один одного, тому завжди хочуть зробити сюрприз своєму опонентові.

«На папері» перевага «Хіміка» у передній лінії, де южненці сподіваються на досвідчених Джонса та Морріса. Втім «Мавпи» нав’язали боротьбу не менш статусним бігменам «Будівельника». Завзятості у роботі в передній лінії Дювону Максвеллу не позичати. Непоганий перший матч у Черкасах провів і Сергій Приймак. Тому слід очікувати боротьби від «Мавп». Ну і цікаво подивитися на протистояння задніх лінії. Первіс-Кольченко проти Едвіна і Спенсера.

«Хімік» – одна з найбільш організованих команд в лізі, як у захисті, так і в нападі. Завжди дуже серйозно до них ставимося. Розуміємо, що буде непроста гра. Враховуючи те, що ми ще недоукомплектовані у передній лінії, а «Хімік» вже традиційно любить тиснути у фарбі. Думаю, нам буде непросто. Дещо хвилююся за емоційний стан команда, адже мала перерва між матчами. До цього ми віддали дуже багато сил і емоцій у грі з «Будівельником», тому хвилююся, щоб вистачило емоцій на ці дві гри з «Хіміком» та «Одесою». Граємо з обмеженою ротацією, тому на гравців накладається подвійне навантаження» – говорить головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон.

Приходьте та підтримати команду в такому важливому та напруженому матчі. Проведіть четвер із баскетболом. Квитки на гру можна придбати на сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» зіграють проти відомих письменників

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x