додому Новини Черкаси Соціально вразливим черкасцям видадуть продуктові набори

Соціально вразливим черкасцям видадуть продуктові набори

0
продукти їжа
glavcom.ua (Фото ілюстративне)

Надати разову допомогу у вигляді продуктових наборів найбільш незахищеним черкасцям вирішили у Черкасах. Відповідне рішення у рамках внесення змін до міської соціальної програми «Турбота» ухвалив виконавчий комітет. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

продукти їжа
glavcom.ua
(Фото ілюстративне)

Зокрема, допомогу нададуть малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям, багатодітним сім’ям, сім’ям з дітьми у складних життєвих обставинах; особам з інвалідністю з дитинства, діти з інвалідністю; особи, які не мають стажу для отримання пенсії, але досягли пенсійного віку. Усього таких осіб у Черкасах наразі проживає близько 9,8 тисяч.

«На жаль, в умовах воєнного стану багато жителів нашого міста відчули реальне погіршення матеріального становища. Особливо скрутно зараз найбільш незахищеним черкасцям. Тому ми хочемо надати їм хоча б невелику підтримку, незважаючи на досить значні втрати міського бюджету», – говорить міський голова Анатолій Бондаренко.

За словами директора департаменту соціальної політики Євгена Данченка, до харчового набору входитимуть макарони, цукор, крупа, олія соняшникова, консерва м`ясна. Допомогу люди мають отримати орієнтовно на початку червня.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Черкаський пансіонат прийняв евакуйованих і потребує підтримки (ВІДЕО) 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version