НовиниЧеркащинаСобака-"даішниця" з Черкас стала зіркою телевізійного шоу (ВІДЕО)

Собака-"даішниця" з Черкас стала зіркою телевізійного шоу (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Героєм відомого телевізійного шоу "Сюрприз, сюрприз!", ведучою якого є Маша Єфросініна, стала собачка-"даішниця" з Черкас.

7 років собачка не залишає свій пост на перехресті. Місцеві жителі розповідають, що вона доброзичлива і комунікабельна, допомагає пішоходам безпечно переходити дорогу, гавкає на останню машину, яка їде на червоний колір світлофора. Тих, які їдуть за правилами – вона пропускає.

"Даішниця" живе на вулиці, спить на асфальті, чекає, доки їй хтось постелить коробку і їжу поряд покладе. Подейкують, що на переході збили її господаря, тому собака гнівається, що залишилась сама. Наче збили її господаря і так вона гнівається що залишилась сама.

Знімальна група шоу "Сюрприз, сюрприз!" зробила собачці приємну несподіванку. Ведуча Маша Єфросиніна особисто навідалась до "Даішниці", щоб перетворити її.

Собачці привели професійного кінолога та повезли до ветеринара. Лікар запевнив, що вона здорова, не заважало б тільки сісти на дієту. Потім "Даішницю" повели в салон краси для тварин. Там її покупали та підстригли. На сцену чотирилапа зірка з Черкас вийшла зовсім в іншому образі.

Місцевий кінолог Вікторія пообіцяла турбуватись про собаку, приносити їй їсти й доглядати. Додому її вже ніхто не намагається забрати, адже всі попередні спроби закінчувалися тим, що вона тікала.

Єфросиніна в якості подарунка вручила собачці ексклюзивний нашийник. На одному боці кулону написано "Сюрприз, сюрприз", а з іншого – "Даішниця". І, звичайно ж, не обійшлося без головного сюрпризу. Шоу подарувало собаці власний будиночок із її портретом і написом "поліція". Також "Даішниці" підготували річний запас корму, який порадив їй ветеринар.

Як повідомляв сайт vikka.ua, співака з Черкащини спародіювали на "Лізі сміху".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x