додому Новини Черкащина Сміляни попрощалися із захисником Олександром Решетняком

Сміляни попрощалися із захисником Олександром Решетняком

0

Смілянська громада провела захисника Олександра Олексійовича Решетняка в останню земну дорогу. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко.

Понад півтора року рідні Олександра Решетняка чекали на його повернення. Він вважався зниклим безвісти з 19 жовтня 2022 року. Проте, на жаль, надійшла страшна звістка: його тіло було ідентифіковано. Смілянин, вірний присязі, мужньо виконавши свій військовий обов’язок, загинув під час ведення бойових дій у Херсонській області.

Сержант Олександр Решетняк народився у місті Сміла 13 березня 1984 року. Він навчався та закінчив ЗОШ № 1. Професію газоелектрозварювальника здобув у ЦППРК № 5, проте завжди любив працювати з деревом, зокрема, виготовляти дерев’яні меблі. До 2019 року працював столяром на державному підприємстві ТОВ “Оризон-Навігація”.

Після смерті обох батьків Олександр підписав контракт зі Збройними Силами України і з того часу захищав нашу країну в танкових військах. Він служив механіком-водієм танкового взводу танкової роти танкового батальйону військової частини ЗСУ.

Вічна пам’ять Герою.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version