додому Новини Черкащина Смілянського юнака, якого вдарило струмом, готують до операції

Смілянського юнака, якого вдарило струмом, готують до операції

0

Артем Свириденко зі Сміли, якого 18 квітня вдарило струмом на місцевій залізниці,зараз перебуває у тяжкому стані, лікарі готують хлопця до першої операції, розповідає Суспільне.

За словами лікаря Романа Похилюка, більшість ран від опіків дуже глибокі, тому робити зараз якісь прогнози зарано. На юнака чекають щонайменше три операції з пересадки шкіри та тривала реабілітація, яка може розтягнутись на роки.

реанімаційне відділення

“Ми весь час проводимо пацієнту інтенсивну терапію, застосовуємо антибіотики. Стан був тяжкий. Нині проводимо лікування шоку, плануємо провести першу операцію – будемо чистити рани від неживих тканин, які можуть отруювати організм та провокувати інфекційні захворювання. Також будемо закривати рани біологічним матеріалам.”

мама постраждалого хлопцяМама Артема питала його, чи пам’ятає він момент трагедії, та хлопець каже, нічого. Чому він поліз на цистерну, не пам’ятає також. Жінка не знає, чому так сталося, бо з сином неодноразово розмовляли на тему безпеки, та вона не втрачає надії на швидке одужання сина.

Сайт vikka.ua писав, на залізничній станції у Смілі підлітка вдарило струмом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version