НовиниСмілянський нардеп пішов зі "Свободи" (документ)

Смілянський нардеп пішов зі "Свободи" (документ)

-

- Advertisment -

Народний депутат України, обраний по мажоритарному округу з центром у м. Сміла, Сергій Рудик покинув лави ВО "Свобода".

Про це йдеться на сайті партії.

Рудик сам написав заяву на вихід із партії. 20 березня заяву щодо зупинення членства було задоволено. Крім виходу з партії, Рудик також зупинив своє членство у парламентській групі ВО "Свобода".

"У зв'язку з тим, що Сергій Рудик під час виборчої кампанії взяв на себе значну кількість зобов'язань перед виборцями округу, його позиція під час голосувань у парламенті виходить передусім з інтересів його виборців. Натомість політична лінія ВО "Свобода" формується, виходячи не з інтересів окремих округів, а всієї держави, відповідно до програмових засад націоналістичної партії", – йдеться у повідомлення прес-служби партії.

"Оскільки регламент роботи свободівської депутатської групи в парламенті передбачає одностайне голосування, аби надалі уникнути конфлікту інтересів, ухвалено рішення задовольнити заяву депутата та зупинити членство Сергія Рудика у парламентській групі "ВО "Свобода" та у політичній силі "Всеукраїнське об'єднання "Свобода"", – зазначається на сайті партії.

"Надалі просимо представників ЗМІ та громадськість не ототожнювати народного депутата Сергія Рудика та його дії зі Всеукраїнським об'єднанням "Свобода" та нашою політичною позицією", – наголошують на сайті.

Згодом на Facebook-сторінці Рудик виклав свою заяву. У ній, зокрема, уточнюється, що припинення членства у партії стосується часу виконання ним депутатських повноважень.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Освітяни Черкащини провели науковий бульвар (ВІДЕО)

Наука — це цікаво. Під таким гаслом освітяни Черкащини провели науковий бульвар. Організував захід Черкаський обласний інститут післядипломної освіти...

На Черкащині розпочався купальний сезон – Гідрометцентр

Погода Черкащини зупинилася на відмітці «сонячно сухо та комфортно». П’яту добу температурний фон відповідає середині літа, в обідню пору...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x