НовиниСмілянський лісгосп отримав міжнародний сертифікат

Смілянський лісгосп отримав міжнародний сертифікат

-

- Advertisment -

Смілянський лісгосп у 2014 році отримав сертифікат FSC, що свідчить про дотримання підприємством міжнародних вимог господарювання. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління лісового та мисливського господарства.

Сертифікація за схемою Лісової опікунської ради передбачає щорічне підтвердження відповідності низки визначених стандартів ведення лісового господарства на підприємстві.

Це означає, що як мінімум раз в рік акредитовані експерти мають право, навіть без попередження, перевіряти виконання взятих підприємством зобов’язань щодо дотримання вимог лісової сертифікації.

"Міжнародні аудитори компанії "NEPCon" вибірковим методом перевіряли дотримання принципів і критеріїв FSC щодо сталого розвитку лісового господарства. Досліджувалися соціальні, економічні та екологічні аспекти господарювання. Аудитори вивчали документацію підприємства, проводили опитування працівників та місцевого населення, виїжджали на лісові ділянки, аби переконатися наочно в дотриманні міжнародних вимог лісокористування", – йдеться у повідомленні на сайті.

За словами директора підприємства Юрія Сегеди, за попередніми результатами аудиторів, значних порушень у веденні господарювання не виявлено. Основний звіт буде отриманий протягом місяця та опублікований в засобах масової інформації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У 1,5 млн грн на рік вартує утримання старост Золотоніської ТГ: названі суми

У понад 1,5 млн на рік обходиться бюджету Золотоніської громади утримання чотирьох старост.  Хто з них обходиться «дороще», а...

44-річного уманчанина судитимуть за ухилення від мобілізації

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного жителя Умані за ухилення від призову на військову службу під час...

Цікаве:

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x