додому Новини Смілянська влада проігнорувала поховання бійця АТО

Смілянська влада проігнорувала поховання бійця АТО

0

Прощання з двома загиблими офіцерами з батальйону "Черкаси" відбулося в неділю. Про це у Facebook повідомила голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко.

За її словами, в Монастирищі і в Балаклеї Смілянського району хоронили 33-річного Романа Бевза та 35-річного Олега Швеця. Обох героїв нагороджено грамотою обласної ради та облдержадміністрації "За заслуги перед Черкащиною" посмертно.

Сама Коваленко була присутня на похованні Олега Швеця зі Смілянщини. За її словами, на прощання з бійцем прийшло дуже багато односельчан Олега, представники Смілянського Майдану, "Самооборони". У Балаклеї його хоронили, бо там поховані його родичі. Поховали його поруч з його братом, який помер у 5-річному віці.

"Вразило те, що мати загиблого Олега розповіла… У день, коли помирав її син, вона кілька разів ставила свічку у храмі за його здоров'я, але та свічка весь час хилилася і падала", – переповіла Коваленко.

Голова облради зазначила, що у процесії не брав участь жоден із представників смілянської влади.

"Ні голова райдержадміністрації, ні райради. А для мера Сміли, очевидно, вже почалася виборча кампанія… Хоча для Олега Сміла – рідне місто. Я переконана, що бодай хтось із представників влади Смілянщини мав би бути. Насамперед це негативно оцінили люди, мовляв, для когось – війна і смерть, а хтось збирає кукурудзу чи проводить виборчі кампанії", – написала Валентина Коваленко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version