НовиниЧеркащинаСмілянська громада на війні втратила 43-річного захисника

Смілянська громада на війні втратила 43-річного захисника

-

- Advertisment -

Смілянська громада віддала останню шану Терешонку Володимиру Валерійовичу. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко.

Народився Володимир Терешонок 18 квітня 1980 року в селі Ташлик, колишнього Смілянського району, Черкаської області. Здобував освіту в місцевій загальноосвітній школі. Професію газоелектрозварювальника з 1997 році отримував в Смілянському ЦППРК.

Вже в 1998 році був призваний на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Служив у столичному батальйоні Почесної варти.

Після демобілізації працював газоелектрозварювальником у будівельній фірмі. А вже за пару років, у лютому 2001 року, розпочав військову службу за контрактом на посаді старшого співробітника охорони групи охорони стрільбища СБУ. У жовтні 2008 року був змушений звільнитися з військової служби у зв’язку з сімейними обставинами.

Паралельно з роботою здобував вищу освіту в Черкаському Європейському університеті. З 2009 по 2011 роки працював вільнонайманим працівником у Смілянському відділі державної служби судової охорони при ГУМВС України в Черкаській області. Під час цього періоду обіймав посади охоронника КФУ та інкасатора. Після цього, з червня 2011 року, працював налагоджувальником устаткування у виробництві харчової продукції на Смілянській фабриці морозива “Ажур”, а вже з грудня 2015 року займав посаду охоронника у ВАТ “АгроВільд Україна” в Київській області. З 2019 року і до початку війни працював налагоджувальником устаткування на виробництві харчової продукції у ВАТ “Хладопром” (Смілянська філія).

Коли ворог почав повномасштабне вторгнення на нашу землю, Володимир Терешонок одразу, в лютому 2022 року, став на захист України. Був зарахований на військову службу у в/ч Повітряних сил України на посаді гранатометника відділення охорони взводу охорони. У 2024 року продовжив службу в 47 ОМБР. Був штаб-сержантом, навідником 2 механізованого відділення 3 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону.

6 квітня він загинув в Покровському районі Донецької області внаслідок мінометного обстрілу позицій. До останнього подиху смілянин виконував свій військовий обов’язок, захищаючи Батьківщину.

Поховали Володимира Терешонка на Алеї Слави (Загреблянське кладовище).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x