НовиниЧеркащинаСміляни вкотре можуть залишитися без газу

Сміляни вкотре можуть залишитися без газу

-

- Advertisment -

Комунальному підприємству "Смілакомунтеплоенерго" збираються вкотре відключити газ через заборгованість. Про це пише "Сміла.ua".

Однак новий директор КП "Смілакомунтеплоенерго" Станіслав Голубець розповів, що ситуація на комунальному підприємстві не така вже й страшна, як її малюють. КП нормально працює, робота повністю налагоджена.

"За час своєї попередньої роботи при владі, мені вже доводилося витягувати це підприємство з таких же боргів, як сьогодні, я вже виводив це КП із кризи", − розповів на нараді Станіслав Голубець.

Він нагадав, що коли працював на посаді заступника міського голови, тоді вдалося побудувати ще одну котельню, відремонтувати 6 кілометрів тепломереж, написати програму розвитку теплопостачання м. Сміла до 2017 року, яка була визнана найкращою в Україні.

Потім у Смілі настала епоха ТОВ " Сміла Енергоінвест". І ось тепер знову доводиться рятувати КП "Смілакомунтеплоенерго" від фінансової кризи і розбалансування систем. Проте це реально зробити, реально відновити у Смілі централізоване опалення. Директор КП "Смілакомунтеплоенерго" Станіслав Голубець націлений відновлювати ЦО і категорично проти дозволів на індивідуальне опалення.

Однак у соцмережах поширили доручення від ПАТ "Черкасигаз" про відключення КП від газопостачання та пломбування апаратури. Наразі борг комунального підприємства складає майже 95 млн. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці почали отримувати платіжки за тепло за новими тарифами.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x