додому Новини Черкащина Смілянам – субсидії: Президент захищає права жителів багатостраждального міста (ФОТО)

Смілянам – субсидії: Президент захищає права жителів багатостраждального міста (ФОТО)

0

"Захистити людей, які опинилися без опалення, – це справа Президента". На цьому наголосив Петро Порошенко під час візиту у Черкаси, адже останні декілька тижнів багатостраждальна Сміла перебувала в центрі уваги всієї країни, інформує кореспондент vikka.ua.

"Сьогодні можу поінформувати, відповідно до звіту Кабміну, газ і тепло місту подані, при чому зазвичай включення опалення після подачі газу триває тижнями. Мені доповіли, що всі котельні у Смілі були запущені через 48 годин після мого втручання", – каже Петро Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні ж, 20 листопада, Президент призначив головою Черкаської ОДА Олександра Вельбівця і найперші доручення, які отримав новоспечений очільник, стосувалися Сміли.

Відтак, сміляни не повинні платити за той період, коли в них не було опалення. Також ті, хто мають право на субсидію, повинні швидко її отримати.

"Кабінет міністрів у межах своєї відповідальності прийняв рішення підвищити тарифи на газ. Я, як Президент, поставив уряду абсолютно чітку вимогу щодо необхідності захисту людей, розширення програми субсидій, збільшити кошти на їх виконання", – зазначив Порошенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Президент доручив за кілька годин увімкнути тепло в Смілі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version