додому Новини Черкащина Смертельна ДТП на Жашківщині: п’яний водій збив жінку з дитиною, які їхали...

Смертельна ДТП на Жашківщині: п’яний водій збив жінку з дитиною, які їхали на велосипедах

0

У селі Червоний Кут Жашківського району 12 липня трапилась смертельна ДТП.

Чоловік за кермом "Opel Vectra", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив наїзд на жінку та дитину, які їхали узбіччям на велосипедах. Внаслідок аварії жінка загинула, дитина в реанімації. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

За попередньою інформацією, водій не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу та ліве узбіччя, де здійснив наїзд на дитину та її маму, які їхали в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП жінка загинула на місці події. Дитину з тілесними ушкодженнями доставлено до реанімаційного відділення Жашківської лікарні.

Водія затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою строком на 60 діб.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286(Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан просять допомогти розшукати двох неповнолітніх дівчат з Умані.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version