НовиниЧеркащинаСмертельна ДТП на Уманщині: загинув чоловік, жінка в лікарні...

Смертельна ДТП на Уманщині: загинув чоловік, жінка в лікарні з важкими травмами

-

- Advertisment -

Неподалік села Роги Уманського району сталася ДТП зі смертельними наслідками. Жінка похилого віку зазнала важких травм, а її син не вижив. Повідомляє Ірина Назарок, речниця Центру екстреної медицини Черкаської області.

Автомобіль  Volkswagen перекинувся біля села Роги сталася вчора близько 12:30. Диспетчеру екстренки повідомили, що від удару з автівки вилетіли водій та пасажир. Як з’ясувалось, це були мама і син.

На місці працювали дві бригади швидкої. Медики надавали допомогу 79-річній жінці, її доправили до Тальнівської ЦРЛ, попередньо діагностувавши закриту черепно-мозкову травму, перелом обох стегон та, ймовірно, перелом ребер.

Інша бригада екстренки намагалась реанімувати 56-річного чоловіка, але безуспішно. Травми, які він отримав під час аварії, були несумісні з життям.

Як повідомляє Поліція Черкаської області, ДТП сталася на автодорозі сполученням Звенигородка -Катеринопіль-Тальне-Маньківка.

Поліцейські попередньо встановили, що 56-річний водій автомобіля Volkswagen, рухаючись у напрямку міста Тальне, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та виїхав на праве узбіччя. Після чого автомобіль кілька разів перекинувся та зупинився на смузі зустрічного руху. Під час перекидання пасажирка випала з автівки.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають процесуальні дії для встановлення повних обставин автопригоди.

Читайте також:

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x