НовиниЧеркащина"Слуга народу" взявся реконструювати сквер у Черкасах за 14...

"Слуга народу" взявся реконструювати сквер у Черкасах за 14 млн. грн.

-

- Advertisment -

Сквер "Юність" у центрі Черкас реконструюють за 14 млн. грн.

Відповідний тендер відбувся ще минулоріч. А днями сквер уже почали обносити парканом і готувати до виконання робіт. Світлини до редакції vikka.ua надіслали містяни.

Реконструювати сквер взялись після того, як промерська більшість своїми голосами затвердила міський бюджет і дала змогу профінансувати роботи. 

У перелік робіт, які мають бути виконані у "Юності" входить: облаштування плиткою (майже 8 тис. м. кв), будівництво водойми за 1 млн. грн. і зведення 6 пергол – спеціальних садово-паркових конструкцій для зелених насаджень – за 1,3 млн. грн. Окрім того, підрядник має вирівняти ґрунт, зробити освітлення зі світлодіодними лампами, організувати полив газону, облаштувати 36 лавок та 20 квітківниць. Усе це обійдеться міському бюджету в 14 мільйонів 200 тисяч грн.

Тендер на реконструкцію провели у вересні минулого року. Участь у ньому брали три компанії: компанія "Апостол", фірма "Текс-буд", ТОВ "Евробудстандарт". Останнє вказало найдорожчу пропозицію в 14,2 млн. грн. Тендерний комітет КП "Дирекції парків" відхилив пропозиції двох інших кампаній. Зокрема, "Апостол" через те, що не були завантажені документи, а фірма "Текс-буд" – через відсутність певної кількості довідок.

За інформацією "18000", засновником підприємства "Євробудстандарт" є Валерій Чосенко, до січня минулого року фірма була зареєстроване в Києві. Однак журналісти видання виявили на одному з поданих документів "Євробудстандарт", що номер телефону компанії збігаються з номером телефону ТОВ "АБК Електробут", комерційним директором якого свого часу був депутат міської ради Володимир Бурячинський. Нині Володимир Бурячинський входить до депутатської групи "Слуга народу".

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, черкаські ОСББ вкотре вимагали від депутатів скасувати договори з Бортником.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x