додому Новини Черкащина Слово не зійшлося з ділом: мер Черкас виконав лише 15% своїх обіцянок

Слово не зійшлося з ділом: мер Черкас виконав лише 15% своїх обіцянок

0

Анатолій Бондаренко за два роки свого господарювання в місті Черкаси виконав лише 9 обіцянок із 60. Про це йдеться на аналітичному порталі "Слово і Діло".

У передвиборчій кампанії діючого міського голови було кілька програм,які змінять місто. За два роки на посаді Анатолій Бондаренко не виконав й половини обіцяного.

Серед виконаних дев’яти обіцянок є такі, як відшкодування 50% від вартості проїзду в громадському транспорті студентам, забезпечення прозорої системи запису до дошкільних навчальних закладів, облаштування комунального пляжу, недопущення будівництва в Соснівці без висновку фахівців та позитивних громадських слухань, тощо.

Однак, заради справедливості варто зазначити, що виконані обіцянки були завдяки політичній волі депутатів міськради.

За останній рік Бондаренко обіцяв реконструювати бульвар Шевченка, зупинити стихійну торгівлю та упорядкувати територію біля ЦДЮТ, звільнити працівників департаменту житлово-комунального комплексу тощо. Однак жодна з обіцянок не була виконана або не завершена у зазначені терміни.

Варто зазначити, що в загальному рейтингу мерів міст України Бондаренко посідає шосте місце з кінця.

Ще "у процесі виконання" перебуває 43 обіцянки міського голови. Серед них: житло для учасників АТО та військових, ремонт дахів та під’їздів у місті, реконструкція внутрішньоквартальних мереж, оновлення матеріально-технічної бази медичних закладів, будівництво пішохідних та велосипедних доріжок, знесення незаконно побудованих споруд на березі Дніпра та те, що набережну міста не будуть забудовувати житловими будинками.

До кінця року містяни чекають обіцяні будівництво полігону твердих побутових відходів, льодового палацу та капітальний ремонт вулиці Сумгаїтської.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутат міськради прокоментував ветування Бондаренка 13 рішень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version