НовиниЧеркащинаСлова, що пробирають до мурах: зірковий черкасець випустив новий...

Слова, що пробирають до мурах: зірковий черкасець випустив новий зворушливий кліп (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Гурт "Бумбокс", лідером якого є черкасець Андрій Хливнюк, вчора, 22 жовтня, випустив у світ свій новий кліп на пісню "ДШ", презентація якої відбулася на початку вересня цього року.

Зазначимо, що "ДШ" є четвертим відеокліпом "Бумбоксу", випущеним у межах промокампанії альбому "Таємний код: Рубікон", і третім відеокліпом, знятим для групи режисером Станіславом Гуренко.

У липні 2018 він змонтував роад-муві "Тримай мене", в листопаді 2018 лірик-відео "Твiй на 100%", у квітні 2019 вийшла "Безодня", екранізація відомої пісні з Тіною Кароль, і ось, 22 жовтня виходить "ДШ".

"Головний герой зустрічається зі своїм страхом втратити найважливіше. Як і всі ми, він, метафорично, поставлений перед вибором між обов'язком і сумлінням. Як часто ми втрачаємо землю під ногами, прагнучи хибних цілей, ідемо на поводу, так званої, суспільної думки, у той, чи інший спосіб, стаємо ворогами самим собі? Ідея відео в тому, щоб нагадати собі про справжні пріоритети i ні в якому разі не ставити на кон найдорожче", − зазначає Андрій Хливнюк.

У свою чергу режисер кліпу Станіслав Гуренко запевняє, що ця робота була однією з найважчих і вся справа саме у пісні.

"Трек "ДШ" виявився дуже сильним і не найлегшим для мене в моральному плані, було складно не пропускати його через себе, не рефлексувати. На початковому етапі роботи ми переписали 4 різних сценарії, але всі вони не влаштовували нас до кінця. Начебто все було на своїх місцях, але все ж основне ядро, меседж треку, лишався десь за межами нашого сприйняття", − стверджує режисер.

Усе стало на свої місця, коли Андрій запропонував свій сценарій та пояснив, як усю картину бачить він.

"Мені вдалося подивитися на історію очима автора і побачити те саме ядро пісні, приховане за моїми особистими емоціями. Ми знімали кліп 23 і 24 вересня – це були два теплих і насичених знімальних дні, хоча й не легких: багато сцен, близько 20 акторів, переїзди. При всій складності, на цьому проекті була цілковита синергія між знімальною групою і командою "ББ", − зауважив Станіслав Гуренко.

Насолодитися кліпом, пережити історію автора та згадати події, які не так давно відбувалися у нас на очах, можна на YouTube-каналі гурту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк проводить конкурс для уболівальників "Черкаських Мавп".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x