додому Новини Кримінал Слідчі замінили правову кваліфікацію хуліганства байкерів на більш жорстку

Слідчі замінили правову кваліфікацію хуліганства байкерів на більш жорстку

0

За фактом хуліганства байкерів у Черкасах слідчі змінили правову кваліфікацію. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Спочатку поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. «Хуліганство», яка передбачає обмеження волі до 5 років або позбавлення волі до 4 років. Та зараз слідчі замінили кримінальне провадження на частину 4 цієї ж статті. Тут вже покарання у вигляді виключно позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сайт vikka.ua повідомляв, у Черкасах на минулому тижні група байкерів побила хлопця з дівчиною та розбила їхній автомобіль Mazda. За словами потерпілих, вони їхали вулицею Смілянською і здійснювали обгін колони мототранспорту. Тоді між водієм авто та байкерами виник конфлікт, який надалі переріс у бійку на бульварі Шевченка.

Від отриманих побоїв 24-річного хлопця та 19-річну дівчину медикам довелося госпіталізувати до Третьої міської лікарні для надання їм медичної допомоги. За висновком лікарів, вони отримали закриту черепно-мозкову травму та ситуаційну реакцію на стрес.

Поліцейські проводять заходи зі встановлення осіб, причетних до правопорушення та місце їхнього знаходження. Під час огляду місця події слідчі вилучили речові докази, за якими призначено ряд експертиз. Окрім того, поліцейські вилучили відео з камер спостереження по ходу руху транспортних засобів до місця скоєння кримінального правопорушення.

Хід розслідування вказаного провадження контролюється органами прокуратури Черкаської області.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version