НовиниЧеркащинаСкульптури Родена із благородною метою прибули до Черкас (ФОТО)

Скульптури Родена із благородною метою прибули до Черкас (ФОТО)

-

- Advertisment -

За кілька днів у Черкасах стартує грандіозний скульптурний проект "Передчуття майбутнього". Роботи французького скульптора 19 століття Огюста Родена сьогодні, 15 листопада, прибули зі столиці в Черкаський обласний художній музей, передає кореспондент vikka.ua.

"Зараз музей в очікуванні надзвичайного, планетарного рівня виставки скульптур великого митця. Таку колекцію місто і область побачить вперше, дякуючи директору фонду гуманітарного розвитку України Наталії Заболотній", – зазначає директорка художнього музею Ольга Гладун.

Виставка триватиме місяць: із 17 листопада по 17 грудня, і матиме благодійну мету.

"Напроти художнього музею знаходиться дитяча художня школи імені Данила Нарбута Там навчається більше 500 учнів. Наталя Заболотня дуже опікується долями творчих діток, тому  кошти від квитків будуть направлені на допомогу цим учням", – розповідає Ольга Гладун.

Зазначимо, для дорослих квиток вартуватиме 40 гривень. Для студентів та пенсіонерів – 10 та 5 грн – для школярів. Дітям до 7 років, інвалідам 1-2 категорії, багатодітним родинам, військовослужбовцям, учасникам бойових дій, АТО, членам родини загиблих ветеранів війни та Небесної Сотні – безкоштовно.

Нагадаємо, проект "Передчуття майбутнього" поєднує мистецтво французького імпресіонізму з новітніми технологіями доповненої реальності. Адже творчість Огюста Родена – це неймовірний синтез реалізму з новаторством. Саме цей принцип закладено в основу виставки, де поряд зі славетними скульптурами великого майстра будуть представлені роботи сучасних художників з використанням цифрових медіа.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані відкрили іспанський парк із незвичайними арт-об'єктами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x