НовиниЧеркащинаСкринька довіри і прийоми з самооборони: із дітьми на...

Скринька довіри і прийоми з самооборони: із дітьми на Черкащині працюють офіцери поліції (ФОТО)

-

- Advertisment -

Цього року на Черкащині запустили проект "Шкільний офіцер поліції". За цей час правоохоронці охопили 61 навчальний заклад та близько 10 дитсадків в регіоні, проведи понад 200 тематичних бесід з дітьми. Про активне півріччя роботи офіцерів поліції розповіла під час пресконференції інспекторка зв'язків з громадськістю УПП в Черкаській області Юлія Сліпченко.

Так, патрульні розповідають дітям про правила дорожнього руху, поведінку з незнайомцями, пояснюють, що робити, коли знаходишся вдома сам та демонструють прийоми із самооборони.

Долучились офіцери поліції і до Національної програми "Трафік Челендж", в межах якої дітям роздали світловідбивні жилети.

"Зніми навушники", "Поклади телефон", "Візьми дитину за руку" – заклики, які черкащани могли бачити біля пішохідних переходів, теж створені правоохоронцями.

Також Неодноразово батьки та їхні діти мали змогу приміряти спеціальні окуляри "Drunk Busters Goggles", які імітують стан алкогольного сп’яніння. Це дає зрозуміти, чому не можна сідати п’яним за кермо.

"Запустили акцію "Безпечний двір". Ми приїжджаємо в черкаські двори, проводимо бесіди з жителями, дізнаємось їхні проблеми, відповідаємо на їхні запитання, а також працюємо з їхніми дітьми, – розповідає Юлія Сліпченко. – В одній із шкіл запустили стенд патрульного поліцейського, де є інформація про ПДР, патрульну поліцію та невиконання батьківських прав. Розміщена там і скринька довіри, де діти можуть написати листи для поліцейських. Ми забираємо їх і намагаємось врегулювати питання".

Як повідомляв сайт vikka.ua, патрульні Черкащини поділились результатами за півріччя роботи.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах за тиждень з’явилися на світ 17 немовлят

За минулий тиждень у Черкасах народилося 17 немовлят. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Серед новонароджених 9 дівчаток та 8...

Похолодання, дощі та заморозки: якої погоди очікувати на Черкащині

Атмосферний фронт, що пройде через Черкащину, призведе до грозових дощів, які місцями супроводжуватимуться посиленням вітру та граду. Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x