додому Новини Черкаси Скошену траву комунальники віддають на корм у Черкаський зоопарк

Скошену траву комунальники віддають на корм у Черкаський зоопарк

0
зоопарк олень
instagram.com/cherkasyzoo_roshen/

Під час воєнного стану черкаські комунальники продовжують тримати місто в чистоті: упорядковують вулиці, кипить робота і в парках та скверах. Скошену в них траву віддають для годівлі тварин у зоопарку. Повідомляють у Черкаській мійській раді.

зоопарк олень
instagram.com/cherkasyzoo_roshen/

Один із фрагментів щоденної злагодженої роботи комунальників демонструє співпраця «Дирекції парків» і Черкаського міського зоологічного парку «Рошен».

Щотижня з метою благоустрою в кожному з парків та скверів міста скошують траву. Потім її передають на корм тваринам до міського зоопарку.

Директор зоологічного парку Євгеній Ван підтверджує, що свіжий зелений корм стає в нагоді при формуванні раціону копитних тварин. Принагідно зазначає, що в зоопарку в цілому дещо збільшилась кількість тварин – у зв’язку з тим, що в Черкасах «отримали тимчасову прописку» тварини, які разом зі своїми господарями виїхали з Харкова та з-під Києва, де велися бойові дії

Додамо, що на сьогодні триває облаштування працівниками КП «Дирекція парків» алей парків і скверів міста. Наразі працівники висаджують клумби та встановлюють кашпо з квітами в Дитячому парку, в парку Перемоги, у скверах Богдана Хмельницького та за Будинком рад.

Читайте також: У Черкасах краєзнавець із Чернігова розповів, як евакуйовувався

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version