НовиниЧеркащинаСкапінцев і Кобець у Черкасах готуються до збірної України...

Скапінцев і Кобець у Черкасах готуються до збірної України (Фото)

-

- Advertisment -

Вихованці баскетбольної школи "Черкаських Мавп" Дмитро Скапінцев і Олександр Кобець проводять тренувальний міні-збір.

Під керівництвом головного тренера команди Максима Міхельсона черкасці набирають форму перед збором національної збірної України, інформує пресслужба БК.

Баскетболісти працюють вже тиждень. Тренування проходять у ПС "Будівельник", де гравці займаються переважно кидковою роботою. Головне, набрати оптимальні кондиції перед збірною України. Разом із Кобцем та Скапінцевим працює і 14-річний вихованець баскетбольної школи Михайла Бродського – Владислав Єфіменко.

"Хлопці готуються до національної збірної України, попросили, щоб я попрацював з нимим. Саша Кобець приїхав до нас, і Дмитро теж працює. Також я залучив молодого Влада Єфіменка, оскільки бачу в ньому перспективу. Завдання – привести хлопців до кондицій, але вони вже в чудовій формі. Помітно, що вони все літо працювали, і зараз в якісному стані, без зайвої ваги. За тиждень ми пройшлися по всім елементам – виконуємо кидки, працюємо і в полі і в посту, – розповідає головний тренер "Черкаських Мавп" Максим Міхельсон. – Стосовно Дмитра Скапінцева, прокоментую його виклик як тренер клубу і один із перших тренерів Дмитра. Хочу подякувати тренеру Айнарсу Багатскісу, який бачить в Дмитрові перспективу і вірить у нього. Адже нажаль через ряд травм так і не продемонтсрував весь свій потенціал. Я вважаю, що в нього величезний потенціал. Ця думка може бути суб’єктивна, але я вважаю, що Скапінцев – один із наступних наших "великих" в Україні. Дуже сподіваюся на те, що він зможе себе проявити і продемонструвати хоча б 50-60% свого потенціалу. Його робоча етика на рівні, розуміння – все на високому рівні".

Відзначимо, що для Дмитра Скапінцева це дебютний виклик до збірної України. 22-річний центровий ретельно готується до збору і планує якнайкраще себе проявити.

"Я не очікував, що мене запросять до збірної України. Дуже зрадів цьому виклику. Розумію, що це аванс, адже останні роки я через травми себе не міг проявити. Тренер дає мені цей шанс. Їду показати себе з найкращого боку. Цей збір не підготовка до турніру, але все-таки це збір. Тренер хоче побачити гравців. Я постараюсь влитися в колектив, проявити свої найкращі якості", – поділився гравець "Черкаських Мавп" Дмитро Скапінцев.

Національна збірна України проведе збір з 3 по 14 серпня у Києві.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" розповіли про улюблені фільми.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали чоловіка, який знаходився в розшуку

Під час реагування на виклик на вулиці Портовий, черкаські патрульні виявили чоловіка, який відповідав одному з орієнтувань. Про це...

Рятувальники на Черкащині удосконалювали навички роботи з вогнегасниками

Протягом минулого тижня рятувальні служби Черкащини провели інтенсивні навчання з гасіння пожеж у кожному районі області. Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x