НовиниСкандальна письменниця родом із Черкас стала дипломатом

Скандальна письменниця родом із Черкас стала дипломатом

-

- Advertisment -

Співачка і письменниця родом із Черкас Ірена Карпа отримала посаду у Міністерстві закордонних справ. Відтепер Карпа – перший секретар з питань культури у посольстві України у Франції. І вже готується до провокаційних запитань, особливо від "джерел масової інформації, проплачених нашими дорогими сусідами". Про це вона розповіла Катерині Осадчій у "Світському житті".

"Вимогами для дипломата є вища освіта та знання хоча б однієї іноземної мови. Я вільно володію чотирма іноземними мовами плюс я пройшла стажування в МЗС. Мова не йде про питання економіки, в ній я, чесно, нічого не петраю. Але якщо йдеться про культуру, тут якраз в мене достатньо кваліфікації", – розповіла Ірена.

На зауваження про те, що вона стане, мабуть, найскандальнішою дипломаткою країни, Карпа згадала про колишню першу леді Франції Карлу Брюні.

"Мені відразу згадуються відверті фотосесії Карли Брюні, яку, тим не менше, не погребував взяти заміж сам президент. Ми не живемо у шаріатських країнах… Ми інтегруємося в Європу, тому я не бачу сенсу приховувати своє минуле чи за щось виправдовуватися", – поділилася новоспечений дипломат.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x