додому Новини Черкащина "Ситуація некерована": черкаські енергетики просять депутатів вплинути на заборгованість зарплат

"Ситуація некерована": черкаські енергетики просять депутатів вплинути на заборгованість зарплат

0

Працівники ПАТ "Черкасиобленерго" прийшли на сесію міської ради 1 листопада з вимогою вплинути на ситуацію, що склалася на підприємстві із заборгованістю заробітної плати, передає кореспондент vikka.ua.

"Два місяці працівники не отримують заробітної плати. Ситуація некерована. Люди не знають, що їм робити. Коли влітку ми були без зарплати, то зараз йде зима", – звернувся до депутатів та міського голови начальник відділу економічної безпеки підприємства Євген Лут.

За його словами, така ситуація склалася у зв'язку із заборгованістю за спожиту електроенергію ПАТ "Азот". Сума боргу складає 1 млрд 128 млн грн. З них 743 млн грн "Черкасиобленерго" має повернути ДП "Енергоринок".

Євген Лут просить депутатів міськради звернутися до Президента, щоб вирішити питання заборгованості. Енергетики вимагають, щоб "Азот" виплачував по 35 млн грн боргу щомісяця.

"Якщо цього не станеться, працівники можуть влаштувати страйк, відключити все місто і навіть область. Вони стають некеровані з кожним днем все більше і більше", – наголосив представник "Черкасиобленерго".

Підтримав енергетиків голова фракції ПВД Олександр Згіблов. За його словами, з цього приводу депутати мають негайно звернутися у всі державні органи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські енергетики приїхали у Київ вимагати у НКРЕКП зарплати.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version