додому Новини Черкащина Синоптики повідомили, коли на Черкащині слід чекати морозів

Синоптики повідомили, коли на Черкащині слід чекати морозів

0
холодна погода

Надходження потужної хвилі теплого повітря із південних широт протягом кількох днів поспіль сприяло утворенню тривалих густих туманів, оскільки значно посилювався процес конденсації водяної пари. Інверсії у поєднанні з туманами на фоні слабкого вітру сприяли накопиченню забруднюючих речовин в атмосферному повітрі.

Про це повідомив начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

У п’ятницю, 5 листопада, синоптики прогнозують пік потепління. Температура вночі становитиме 6-11° тепла, вдень 13-18°. Середньодобові температури повітря будуть вдвічі вищі кліматичної норми на цей час і більше відповідатимуть вересневим.

Надалі, у найближчі три доби, тобто з 6 по 8 листопада, зміна погодного тренду обернеться похолоданням. У наш регіон почне надходити більш прохолодне повітря. На фоні окремих невеликих опадів, показники термометрів знизяться на 2-3°. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°.

За попередніми розрахунками та оцінками, незважаючи на окремі морозні ночі, до 16 листопада зимового режиму погоди не чекаємо. Однак вже час «перевзути» авто у зимові шини.

Як повідомляла раніше vikka.ua, черкаський спортсмен на візку підкорив чемпіонат Європи.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version