додому Новини Черкащина "Сина побили однолітки": третьокласнику з Чорнобаю потрібна допомога (ФОТО)

"Сина побили однолітки": третьокласнику з Чорнобаю потрібна допомога (ФОТО)

0

Третьокласник Давид Лавріненко перебуває у тяжкому стані у Чорнобаївській ЦРЛ. Хлопчику потрібна допомога небайдужих, аби вилікуватись.

Реквізити карткового рахунку поширила в соцмережі директор Чорнобаївської загальноосвітньої школи № 1 Лариса Мовчан.

"Просимо всіх, хто був свідком події, яка призвела до травмування дитини, звертатися у навчальний заклад або телефонувати "102" для з'ясування обставин цього випадку. Звертаємося з проханням до всіх небайдужих надати допомогу на лікування дитини", – звертається директор.

Реквізити карткового рахунку мами хлопчика Марини Лавріненко: 4149499642357931.

Жінка однозначно вважає, що сина побили однолітки. У хлопця зламана ліва рука, забій легенів та нирок. Його планують перевести до Черкас. Кілька тижнів тому Давид уже повертався після школи з надірваним вухом. Про це мати постраждалого вона інформує сайту "Про Все".

Наразі хлопчик прийшов до тями, ним займаються лікарі.

"Зранку він пішов до школи на двох ногах, я сама його відвела. Прийшов зі школи і знепритомнів. Втратив багато крові, свої травми пояснює тим, що його побили діти в школі. Він зараз перебуває у такому стані, що не може сказати, як саме це трапилося, – зазначила мати хлопчика. Додає, що не вірить у версію, ніби Давид впав із гірки й сам травмувався, оскільки на дитячому майданчику не можна отримати такі травми.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за фактом побиття чорнобаївського третьокласника відкрили кримінальне провадження.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version