НовиниСина ДАІшника, якого душили грабіжники, бабуся знайшла ще живим

Сина ДАІшника, якого душили грабіжники, бабуся знайшла ще живим

-

- Advertisment -

У Черкасах 3 березня по обіді невідомі увірвалися до квартири працівника обласної державтоіспекції. Вдома була дружина Наталія і 7-річний син Артем. Хлопчика задушили. Жінку зв'язали у ванній, пише "Gazeta.ua".

Мати хлопчика в лікарні розповіла, що троє чоловіків у масках відчинили квартиру своїм ключем. Задушили дитину і забрали гроші.

Родина правоохоронця мешкає у 5-поверхівці на вулиці Добровольського, 10.

"Жінка щоранку веде 2-річну Дашу в садік і хлопчик із ними. Після нападу міліції було багато, "скора" приїжджала", – каже місцева 52-річна Галина Миколаївна,.

"Бачив, як хлопчика мертвого виносили. Що там було, ніхто не каже. Міліція всіх опитує", – говорить 55-річний Петро. Прізвища не називає.

На поверсі, де розташоване помешкання родини, темні плями на стінах – експерти знімали відбитки пальців. Виходить 69-річний Сергій Іванович. Його двері поряд, живе через стіну.

"Прийшла бабушка їхня – Тетяна. Почала стукати їм у квартиру. Ніхто не вийшов. Вона розхвилювалась, бо знала, що Наташа з малим дома. Побігла по запасні ключі – вона тут недалеко живе, – розказує. – За хвилин 10 повернулася. Відкрила квартиру. Там усе перевернуто. Чую кричить: визивайте "скору". Хлопчик ще живий був. Лікарі хвилин через 20 приїхали. Його не врятували. Наташа у ванні була зв'язана. Її чимось обпоїли. Щось шукали. Кажуть, грабіжники. Що винесли, не знаю. Я не чув нічого, бо погано чую і телевізор гучно працює".

"Дівчинка їхня у садочку була, а хлопчик не пішов у школу, бо захворів. Жінку побили дуже, кажуть. У нас всіх волосся дибки, бо все серед дня сталося і ніхто не чув, – говорить сусідка, яка мешкає поверхом нижче. – Вони порядні люди, конфліктів ні з ким не мали".

Правоохоронці мають декілька версій, однак їх не озвучують. Містом ширяться чутки, що родину хотіли пограбувати або мстилися даїшнику.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x