НовиниЧеркащинаСин Олімпійського чемпіона Андрія Хіміча йде добровольцем в армію...

Син Олімпійського чемпіона Андрія Хіміча йде добровольцем в армію (ФОТО)

-

- Advertisment -

Днями 18-річний Іван Хіміч – син Олімпійського чемпіона Андрія Хіміча – отримав повістку від військкомату на проходження медичного огляду. Оскільки призовний вік в Україні стартує від 20 років, то хлопець мав лише пройти медогляд та стати на облік.

Натомість він вирішив спочатку поцікавитися в комісії, що необхідно для того, аби якнайшвидше потрапити до лав Збройних сил України, а потім – прийняв остаточне рішення йти служити вже зараз. Тож Іван Хіміч вирішив стати добровольцем та написав заяву на проходження строкової служби. Зараз юнак завершує проходження комісії та чекає на розподіл.

"Ще зі школи я подумував про службу в армії, адже багато моїх знайомих проходили цей етап. Я вважаю, що кожен чоловік повинен відслужити в армії. Тим більше в країні зараз склалася така ситуація, що вона потребує нашого захисту. Як кажуть: "хто не носив солдатських чобіт, той не стане справжнім чоловіком", – розповідає Іван Хіміч.

Батько Івана Андрій Хіміч всіляко підтримує таку ініціативу сина та вважає його вчинок дійсно достойним справжнього чоловіка.

"Мій син виявив бажання служити, я однозначно підтримую його вибір. Якщо він захоче і в майбутньому пов’язати своє життя з армією, то я також буду на його боці, адже це по-чоловічому", – зазначив Андрій Хіміч.

Як повідомляв сайт vikka.ua, цієї осені до служби мають призвати 600 черкащан.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x