додому Новини Черкащина Сім’я черкащан, яка потрапила у жахливу ДТП, потребує допомоги

Сім’я черкащан, яка потрапила у жахливу ДТП, потребує допомоги

0
Фото: Ірина Назарок

Небайдужих черкащан просять допомогти у зборі коштів для родини, яка потрапила у жахливу ДТП біля Свидівка. В аварії загинув 35-річний водій. Його дружина та маленький син зараз перебувають у лікарнях Черкас у тяжкому стані.

Допомогу сім’ї збирають їхні друзі, оскільки в родини більше нікого немає.

За словами подруги сім’ї Юлії Богатир, у 30-річної Анни роздроблений таз. Їй вже зробили одну операцію, але необхідно ще кілька. Це, не враховуючи, великої кількості медикаментів. Зараз є загроза внутрішньої кровотечі.

Фото: Юлия Богатыр

«Важлива навіть найменша допомога. Аня втратила батьків, тому допомоги в неї немає. У цій ДТП вона втратила чоловіка, а син теж перебуває у дитячій лікарні з травмами після аварії. Тільки ми зможемо поставити їх на ноги», – зазначає жінка в соцмережі.

Картки для збору коштів належить подругам жінки: 4149 4390 0880 3268 Зоя та 5168 7554 5617 8694 Анастасія Коваленко.

Нагадаємо, трагедія трапилася вчора, 6 червня, близько 8 години ранку. Неподалік Свидівка автомобіль злетів у кювет. Медики госпіталізували до Третьої ЧМЛ жінку з полі травмою, закритим пневмотораксом, переломом кісток тазу, ЗЧМТ та струсом головного мозку. Її 8-річний син отримав ЗЧМТ, струс головного мозку та травму живота. Нажаль, отримані в ДТП травми видалися несумісні із життям для 35-річного голови сім’ї.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах зіштовхнулись легковик та мотоцикл.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version