додому Новини Черкащина Сім разів судимого черкащанина поліція затримала за виготовлення наркотиків

Сім разів судимого черкащанина поліція затримала за виготовлення наркотиків

0

У 52-річного жителя Черкаського району, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності, поліцейські вилучили опій ацетильований. За словами чоловіка, наркотичний засіб виготовив для власного вжитку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, речові докази вилучено та направлено на дослідження. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

Працівники поліції Черкаського районного відділення, у межах відкритого кримінального провадження та під час профілактичної операції "Мак-2017", проводили подворові обходи раніше судимих осіб. В домоволодінні 52-річного жителя одного із сіл району, який вже був притягнутий до кримінального відповідальності 7 разів, правоохоронці відчули різкий запах ацетону. З’ясувалось, що чоловік щойно виготовив рідину коричневого кольору, схожу на опій ацетильований, яка була набрана у п’яти шприцах. За його словами, він виготовив наркотичну речовину для власного споживання.

Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження. Черкаським районним відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах прикрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version