додому Новини Сільський голова Червоної Слободи перевороту в селі не боїться

Сільський голова Червоної Слободи перевороту в селі не боїться

0

Сільський голова Червоної Слободи Микола Котко не переймається тим, що  проти нього готують революцію в селі. Сьогодні у Червоній Слободі активісти села збирають збори в місцевому Будинку культури. Там вони планують утворити ініціативну групу і розглянути два питання: обговорити Статут територіальної громади і  обрати людину, яка від імені активістів балотуватиметься на посаду сільського голови Червоної Слободи.

– Я знаю цих людей. Вони каламутять воду вже давно. Ходять селом, розповсюджують усілякі чутки і неправдиві вигадки. Приходять на сесії сільської ради. Намагаються її зірвати. Ми вимушені викликати міліцію, яка їх виводить. Вони вже тричі подавали в суд позов про те, що ніби Червонослобідської ради не існує. І кожного разу їм відмовляв суд. Їх консультує якийсь Василь Миколенко з Черкас. Гроші вони мають, бо випускають листівки, які розповсюджують селом, – розповів Микола Котко.

Подібні збори група опонентів проводить не вперше. За словами сільського голови, людей збирається небагато. Вони проводять збори зазвичай  у Будинку культури. Конкуренції на виборах Микола Котко не боїться. Громада села тричі доручала йому очолювати Червону Слободу. Він переконаний, що зробить це і вчетверте.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version