додому Новини "Сильніше, ніж зброя": черкасцям покажуть фільм про протестний Майдан (ВІДЕО)

"Сильніше, ніж зброя": черкасцям покажуть фільм про протестний Майдан (ВІДЕО)

0

У Черкасах презентують фільм про Майдан від творчого об'єднання #BABYLON’13. Стрічку під назвою "Сильніше, ніж зброя" покажуть в кінотеатрі "Україна" 18 грудня. Початок показу – 18:00.

"Сильніше, ніж зброя" – документальний фільм тривалістю 78 хвилин.

Уперше його презентували 27-го листопада, до річниці украі?нської революції.

Коли люди на Майдані почали встановлення наметів і побудову барикад, десять українських кінематографістів створили творче об’єднання #BABYLON’13,  яке стало кінематографом громадянського протесту на Майдані.

У результаті вони створили понад 170 фільмів і задокументували більше 1000 годин вражаючих подій минулого року. Ця робота привернула увагу значної аудиторії, з понад 5 500 000 переглядів та більш ніж 30 000 глядачів в інтернеті.

"Сильніше, ніж зброя" – це наша з вами історія, яка обпалює серця, згадуючи події та людей, які з часів Євромайдану до війни на Сході будують нову Україну.Фільм показує еволюцію українських реалій від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1-го грудня до кривавих боїв у руїнах донецького аеропорту. Він дає глядачеві можливість відчути піднесення і розпач як майдану так і війни на сході України", – так анонсують фільм його автори.

Ціна квитка: 20 грн.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version