НовиниЧеркасиСила нашої бригади в тому, що ми — добровольці:...

Сила нашої бригади в тому, що ми — добровольці: Андрій Пєстрєцов про службу у штурмовій бригаді “Лють”

-

- Advertisment -

На Черкащині триває набір до штурмової бригади «Лють», яка складається з добровольців, що мають мотивацію та бажання захищати свою країну й повернути контроль над тимчасово окупованими територіями, розповідає пресслужба ОВА.

Зараз у Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області кандидати проходять співбесіду з регіональним представником бригади Андрієм Пєстрєцовим, який ділиться інформацією про умови та специфіку навчання.

Андрій Пєстрєцов розповідає, що служба у штурмовій бригаді є дуже відповідальною та специфічною, тому підготовка команди є так само важливою, як і бойові задачі. Вона триватиме близько трьох місяців, залежно від обраного напрямку та прогнозованих завдань. Він наголошує, що мотивація та бажання помститися ворогові є головним критерієм відбору до спецпідрозділу.

“Сила нашого підрозділу в тому, що ми є добровольцями та всі свідомо пішли захищати свою країну. Головним критерієм відбору до спецпідрозділу «Лють» – є мотивація та бажання помститися ворогові. Наше забезпечення на найвищому рівні. Ми воювали в багатьох населених пунктах, які успішно звільняли”, — зазначив Андрій Пєстрєцов.

Набір до штурмової бригади «Лють» є повністю добровільним. Якщо ви готові долучитися до захисту України та знищення ворога, зв’яжіться з представниками бригади та долучайтеся до захисту своєї країни разом з її відважними захисниками.

Маєш лють і хочеш в «Лють» – тобі сюди – http://storm.mvs.gov.ua

  • 0 800 10 00 20

Контактні телефони сектору організації відбору:

  • 067 559 85 26
  • 067 554 66 93

Час повертати своє!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x